Cirkus Malte Knapp
LEFT FÖRESTÄLLNINGEN CIRKUSSKOLA HISTORIA INFO KONTAKT RIGHT
Cirkus Malte Knapp

Malte Knapp Cirkusskola

Malte Knapp Cirkusskola kan erbjuda prova-på cirkus för alla från 4 år och uppåt. Ni får prova bl.a enhjuling, jonglering och gå på lina.

Vi anlitas av skolor på friluftsdagar, marknader, idrottsföreningar mfl. Framförallt anordnar vi prova-på-cirkus men om intresse finns anordnar vi även "fördjupningskurser" inom önskade områden.

För företag och andra större sällskap har vi en unik team-building aktivitet där Ni sätter upp en egen cirkusföreställning. Efter 2-3 timmars aktiviteter framför Ni en komplett cirkusshow. Ni kan bjuda in vänner eller kollegor som publik, eller uppträda för varandra

Malte Knapp Cirkusskola kan genomföras i köpcentran, gymnastiksalar, aulor, teatrar eller i cirkustältet. Vårt koncept är på så sätt fullständigt mobilt och kan genomföras året runt.

Tid: från 45 minuter till heldagsarrangemang.
Max antal deltagare: 30.
Cirkusskolan kan kombineras med en avslutande föreställning.


 1. Enhjuling
  Här har Ni chansen att lära Er grunderna i att cykla enhjuling av den största enhjulingsekvilibristen av dem alla! Malte Knapp!


 2. Jonglering
  Lär dig grunderna i jonglering i vår jonglerskola. Våra instruktörer visar Er och låter Er själva pröva hur man jonglerar med 1,2 eller 3 bollar (eller fler om du vill).


 3. Gå på Lina
  Våra instruktörer visar olika övningar hur man tränar att gå på lina sedan får Ni själva försöka. Tävla med dina föräldrar om vem som kan gå längst utan att ramla av!


 4. Trapets
  Har Ni alltid drömt om att få svinga i en trapets under en cirkuskupol. Nu har Ni chansen! Ja kanske inte att svinga helt fritt men våra instruktörer visar grunderna i Washingtontrapets och låter Er självklart prova på!


 5. Diabolo
  Här får Ni lära Er grunderna i diabolo som t ex hur man får spinn på diabolon och enklare kast.


 6. Devilstick
  Målet på denna station är att börja jonglera med devilsticken mellan handpinnarna.


 7. Styltor
  Har Ni drömmar att bli basketproffs men är för kort? Då är denna station en bra början då Ni får lära Er att gå på styltor. Vi kan erbjuda både standardstyltor och styltben!


 8. Rola Rola
  Denna cirkuskonst går ut på att balansera på en bräda som ligger på ett rör, svårt men otroligt roligt och givande när man lärt sig! När Ni fått in balansen så går det lätt att bygga ut numret med t ex jonglera samtidigt!Cirkusskola för stora och små.